Rookverbod redt levens

Uit de Standaard:

Waar een streng rookverbod wordt ingesteld, daalt het aantal hartaanvallen met een kwart tot een derde.

Wanneer maakt men in België nu eindelijk eens werk van een volledig rookverbod voor de horeca? En aan alle rokers die denken in de commentaren te moeten komen emmeren over onverdraagzaamheid: STFU.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

6 Responses

  1. Volledig mee eens. Ik snap echt niet waarom men hier in België altijd voor van die halfslachtige oplossingen kiest. Als het bewezen is dat een totaal rookverbod zoveel voordelen oplevert… als ik het voor het zeggen had, ik zou het vandaag al invoeren. Dan is het meteen ook gedaan met van die vieze stinkkleren thuiskomen na een avondje op café.

  2. Ik ben fervent niet-roker, dus ik voel me niet aangesproken door de STFU. En toch vind ik het zever. Waar er een algemeen alcoholverbod ingevoerd wordt, is de daling van het aantal verkeersongevallen ook eenvoudig te bewijzen. Dito voor verbod op fastfood en hartklachten.

    I mean: als je geen zin hebt in rook, blijf dan thuis, ga op restaurant of ga naar een rookvrij café. Laat de rest gewoon de rest zijn.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>