Ingeschreven!

Voila, sinds vanavond ben ik officieel ingeschreven voor de cursus digitale fotografie van het CVO. Ik had stiekem liever fotografie aan de academie gevolgd, maar ik moet realistisch blijven en toegeven dat een dag maar 24 uur heeft en een week maar 7 dagen. Een ganse zaterdag opofferen zag ik niet zitten. Ik houd er graag nog een sociaal leven op na, ook. Vanaf september offer ik enkel de zaterdagvoormiddag op en een beetje slaap. Who needs sleep anyway. 😉

Om dit heuglijke feit te vieren, heb ik meteen wat strips in het Besloten Land gekocht. Omdat een stripcollectie nu eenmaal nooit groot genoeg kan zijn. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>