Duplicity

Neen, die gratis filmtickets zijn nog altijd niet op (wat mij eraan doet denken dat ik nog een review van Watchmen moet schrijven, die we vorige week gezien hebben). Mijn vriend en ik lieten ons verleiden door het voorfilmpje van Duplicity: industriële spionage in een romantische verpakking met pittige dialogen, what’s not to like?

Toch viel de film wat tegen. De openingsscène was visueel fantastisch, daarna daalde het niveau tot gewoontjes. Het script zat goed in mekaar en de dialogen waren inderdaad flitsend, maar je zag de ontknoping van mijlenver aankomen. Als je deze film gaat bekijken, wees gewaarschuwd, je krijgt het einde dat je verwacht. Duplicity is een onderhoudende formulefilm, niet meer, maar zeker ook niet minder.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. […] hier volgt dan eindelijk het lang geleden aangekondigde verslag van Watchmen. Eerlijk is eerlijk, Watchmen stond niet echt op mijn must see lijstje, maar […]

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>