Een steeds wederkerende irritatie

Mensen die beloven dingen te doen en dat vervolgens dan niet doen. Waarom? Waarom? Ik kan er echt niet bij. Doe die belofte dan aub niet! Blijkbaar ben ik de enige mens op de wereld die zich slecht voelt als ze een belofte niet kan houden. Al moet ik zeggen dat mij dit zelden overkomt. Ik doe dan ook geen loze beloftes.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

8 Responses

  1. 4….ik ben vaak veel meer aarzelend voor ik een commitment tot iets geef om ergens te zijn, te komen, te helpen, …Maar da’s omdat ik eerst mijn agenda goed moet checken en zien of iets haalbaar is. Want als ik niet zeker ben dat het haalbaar is, wil ik niets beloven.

    Maar effectief er zijn mensen die zo niet redeneren. Heel frustrerend vind ik dat ook.

  2. Nicky

    Inderdaad.

    Een mens kijkt uit naar een belofte van anderen
    en als het dan niet uitkomt is de teleurstelling groot. Daarom moeten de mensen es beter nadenken voor ze iets beloven. Dat ze dan zeggen, ik ga mijn best doen om het te proberen…

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>