Billy loves flash

yab not so much. Neen, serieus. Waarom die ganse site in flash bouwen? Het maakt de boel er alleen maar trager op en bovendien moeilijk te consulteren voor mensen met een visuele of andere beperking. Of is het niet de bedoeling dat ook zij verrast worden met een Billy als geschenk? Dat er nog sites voor het grote publiek bestaan die de anysurfer-richtlijnen zomaar over het hoofd zien, hoe is het mogelijk…

Goed om weten: Billy is een prepaid giftcard, waarmee je kan shoppen op het internet.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Ik heb dezelfde bedenking ook al gemaakt. Daarop kreeg ik van een van mijn collega’s het antwoord dat de site gemaakt is in Flex (niet Flash) en dat Flex wel compatible is met heel wat schermlezers die gebruikt worden door mensen met een visuele beperking.

  2. weeral zo’n blogbuzz ofwa, ik klik daarop en ik weet niet op het eerste zicht wat het is dus vind ik het stom :-)
    weeral zo internetnerddinges
    lol
    prepaidgiftcard??the word doens’t explain…

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>