Volzet :-(

Blah, blijkbaar was al dat getwijfel een maat voor niks. Mijn vriend is mij vanochtend gaan inschrijven voor die fotografiecursus aan de academie. Blijkt dat die cursus al héél lang volzet is. Maar denk je dat de mensen van de academie de moeite nemen om dat op hun site te zetten? Natuurlijk niet. Al dat digitaal gedoe, wie houdt zich daar nu mee bezig?

Ik sta nu op de reservelijst, maar besef dat de kansen om deze cursus te kunnen volgen miniem zijn. Goed, dit zal mij geen twee keer overkomen. Volgend jaar sta ik daar op de eerste dag van de open deurdagen om mij in te schrijven. Goh, hoe ga ik nu mijn zaterdag gevuld krijgen? 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>