O julissi!

Niet dus. Het viel te verwachten. Toch vind ik het jammer voor de groep Ishtar. Ze hadden ongetwijfeld gehoopt op een finaleplaats en stiekem heb ik een beetje meegehoopt. Als je zo lang naar iets toeleeft, moet de teleurstelling toch wel groot zijn. Achja, volgende keer beter en iedereen kent de naam Ishtar nu.

Ik ben (bij gebrek aan tv) alvast eens gaan rondsnuffelen op de site van Eurovision en van mij mogen ofwel Finland (metal! yeah!) ofwel Azerbeidzjan winnen. Met een lichte voorkeur voor het geweldig over the top nummer van Azerbeidzjan. Lang leve de eurokitch! :-)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. gisteren 1 nummer bekeken … vooraleer ik het bekeken hield. Ik vond het toch maar niets. En snap niet waarom Ishtar niet bij de 10 beste behoorde. Toch wel enige heimwee naar de tijden van de échte eurosongfestivalliedjes.
    Maar ja, met heimwee kreeg je geen douce points!:)

  2. Ik weet dat dit niet bij dit postje hoort, maar ik wil me graag inschrijven voor de blogmeet en de site werkt niet! En ik vind ook je email adres niet… Of ik kan gewoon niet zoeken 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>