Zucht

Morgen examen. Mijn enige examen in deze examenreeks. Ik ben slecht voorbereid en ik heb er totaal geen zin in. Na al die jaren is er nog niks veranderd. En dan te bedenken dat ik deze queeste voor een tweede diploma oorspronkelijk begonnen ben als hobby. Een hobby die de laatste twee jaren als een zware last op mijn schouders ligt. Nog drie vakken scheiden mij van de eindstreep. Dat is lachwekkend weinig. Te weinig om er nu de brui aan te geven. Al zijn er honderdduizend dingen die ik nu liever zou doen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

8 Responses

  1. Succes!

    Ik was het vorig jaar op het einde ook kotsbeu om nog te studeren en ik heb ook een paar keer gedacht om het op te geven. Maar ik ben toch blij dat ik heb doorgezet. Uiteindelijk is het toch wel de moeite waard.

  2. Bij mij ging het ook om mijn tweede diploma, waar ik maar aan begonnen was om nog niet te moeten beginnen werken. Met klierkoorts in januari dan ook nog eens verzekerd van een tweede zit (die ook nog eens begon met een slecht examen) en de motivatie was ook ver zoek in augustus. Maar ik ben toch blij dat ik het volgehouden heb, ook al doe ik er niet echt iets mee.

  3. Brute

    tja… laat het studeren aan mensen die er wel de fut en de hersens voor hebben, in plaats van op de kosten van de gemeenschap een beetje te parasiteren…

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>