Emigreren

Berichtje in mijn mailbox: vrienden K en L vertrekken eind januari met hun drie kindjes naar Amerika. En niet voor een vakantie, neen, voorgoed. Volgend jaar heb ik dus vrienden in Nederland, Italië, Amerika, Qatar, Australië en China. Als daar geen mooie wereldreis in zit, dan weet ik het ook niet meer.

PS: Ik vind al dat geëmigreer helemaal niet zo leuk. Afstanden hebben de neiging vriendschappen te verwateren. Zelfs al wordt er nog druk over en weer gemaild/gefacebookt/geblogt, er gaat niets boven persoonlijk contact.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. Lime

    Je hebt gelijk, als je elkaar niet af en toe persoonlijk kunt zien, dan verwatert een vriendschap, hoe pijnlijk het ook is. Ik merk het zelf met mijn vrienden in Florida.

    En weet je, je kan er niets, niets aan doen..

  2. Framboos

    Daar heb je gelijk in. Hoe geweldig ik skype ook vind en hoe vaak ik ook skype met het thuisfront… ik zou vééle liever gewoon naast hun zitten met een taske koffie :)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>