Ratatouille

Gisteren zijn we er nog eens in geslaagd ons naar de kinepolis te verplaatsen. Ben nog steeds niet helemaal te spreken over dat stoelenreservatiesysteem, maar goed, alles went, zeker? Ik heb alleszins genoten van de film. Mits de juiste pr kan zelfs ongedierte schattig worden voorgesteld. De computer graphics waren ronduit indrukwekkend (de vacht van dat ratje!). We zijn blijven zitten tot het laatste stukje aftiteling en het aantal mensen dat aan Ratatouille heeft meegewerkt, was óók behoorlijk indrukwekkend. En ik vermoed dat dat ook zal gelden voor de gebruikte rekenkracht. Niet alleen technisch een knap staaltje, ook inhoudelijk zat het verhaal goed in mekaar. Het einde was bovendien minder zeemzoet dan je van dat soort films zou verwachten.

Tot nu toe was 2007 jammer genoeg een mager filmjaar voor mij. Ik denk dat het jaren geleden is dat ik nog zo weinig films in de filmzaal gezien heb. Ik heb alvast het goeie voornemen om dit in de laatste helft van 2007 goed te maken. Hoog tijd dat ik mij opnieuw een honderddagenkaart aanschaf.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>