Graffiti

Op de voordeur van ons appartementsgebouw. :-( I am not amused. Al een geluk dat de algemene delen nog altijd niet opgeleverd zijn en de verwijdering dus in principe op kosten van de bouwfirma moet gebeuren. Let op de “in principe” in de vorige zin, want ik vrees dat als we moeten wachten op de bouwfirma, dat we dan nog lang naar dit “kunstwerkje” zullen mogen kijken.

Iemand met connecties in het graffiti-wereldje die weet wat deze “tag” wil zeggen?

Update 28/08: Ondertussen heeft een goeie ziel de graffiti verwijderd. Er is gelukkig niks meer van te zien. Geen idee wie van onze medebewoners deze nobele daad begaan heeft, maar alleszins een dikke dankjewel hiervoor!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>