Spectaculair!

Crash, boom, bang. Jawadde, d’r hangt een fijn onweertje boven Brussel. En ik wilde vandaag eens op tijd naar huis vertrekken. ‘k Ga toch maar even wachten tot het overwaait. Geen zin om als een verzopen kieken op te trein te zitten druppen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

 1. jeronimo

  k vind zon’ hevige regenbuien wel tof, veel te lang geleden dat we dat nog meemaakten, ik herinner me exmaensperdiodes in juni waar het dagen of ruim een week zo onweerde…

  ik dacht overuren te moetne kloppen wegens die wolkbreuk maar ik ben er toch door gestormd… en nat geworden…maar deze middag heb ik de zomer bleefd met mijn portugese gasten die in brussel waren, dus ja, zo’n regenbui mag dan wel eens :-)

 2. Clopin

  Een collega hier is vroeger doorgegaan aangezien ze een telefoontje kreeg dat haar kelder onder water stond. Gezellig =/

 3. yab

  @jeronimo: Ik heb totaal niks tegen overvloedige regenbuien, maar ik zit dan wel liefst binnen achter glas te genieten van de kracht van de natuur. Door zo’n bui moeten en nat worden tot op je bloot vel, daar bedank ik toch voor.

  @clopin: En dan ben ik weer blij dat wij geen kelder hebben.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>