Afscheid van Verhofstadt

Na acht jaar dit land geleid te hebben, moet hij nu op zoek naar andere uitdagingen. Het moet voor Verhofstadt een harde pil zijn om de uitslag van deze verkiezingen door te slikken, want ik geloof werkelijk dat hij zich steeds voor de volle honderd procent heeft ingezet en steeds het beste van zichzelf gegeven heeft. Toch vrees ik dat de kiezers hem hebben afgerekend op zijn voluntarisme. Het is immers niet genoeg om iets heel hard te willen, je moet het ook kunnen realiseren en Verhofstadt II viel op dat vlak een beetje plat. Maar toch, ik zal hem missen, da joenk.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

  1. Kaat

    De nederlaag was bij mijn weten toch groter voor de socialistische partij. En als we over realisaties spreken, mag er bij gezegd worden dat de grootste & de meeste blunderes gebeurden op departementen die geleid werden door socialistische kopstukken.

  2. annelissen

    hij zal wel iets anders vinden
    en ik zie hem zelfs nog terug komen
    binnen acht jaar zijn ze zijn fouten al weer vergeten en zijn ze nog steeds ontevreden
    ik neem verantwoordelijkheid voor het ongeluk van dit land… welk ongeluk?

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>