Mijn allerlaatste werkcollege

Hoef ik jullie nog te vertellen dat ik ongelooflijk blij ben dat ik vandaag mijn allerlaatste werkcollege ooit heb meegemaakt? Nooit meer denken: “Ojee, ik moet dringend mijn vinger opsteken, want er staan nog niet genoeg kruisjes achter mijn naam.” Nooit meer denken: “Shit, ik ben superslecht voorbereid en die assistent gaat mij vragen waarover dat arrest gaat.” Nooit meer denken: “Wat doe ik hier in godsnaam? Waarom zit ik niet op een terrasje in de zon?” I am SO happy!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. jeronimo

    ik ehb zo 17/20 gehaald voor internationaal volkenrecht…gewoon nooit iets vorberiedne gelijk die anderen die een hele dzg in de bib zaten (een echte rechtenstudetn weet niet een shoe een bib er in ‘techt van binne uitziet) te suffen, door constan tin het begin mijn vinger op te steken en goed antwoord te geven met de curusu voor mij en dan niet meer mogen antwoorden…
    omdat je te opdringerig bent lol

    bij andere werkcolleges was het helaas wel nodig van in de bib te gaan zoeken en denken en analyseren en synthetiseren en dat bekwam me minder goed helaas…lol

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>