Knopen doorhakken

Vandaag heb ik een belangrijke knoop doorgehakt. Een knoop waarmee ik al een tijdje in mijn maag zat en waardoor mijn nachten minder kwaliteitsvol waren dan gewoonlijk. Een “carrièrebepalende” knoop om zo te zeggen. Ik had een interessante jobaanbieding op zak, maar heb het aanbod na veel vijven en zessen afgewezen. Ik voel me momenteel goed in mijn huidige job en met de stress van de verhuis en de studies had ik gewoon geen zin in nieuwe-job-stress.

De toekomst zal uitwijzen of ik de juiste keuze gemaakt heb.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Contessa

    Ik heb vannacht ook mijn carrièreknoop doorgehakt en ik ga wel voor de nieuwe job… Ach ja, zoals je zegt, je kan niet op voorhand weten wat het beste is en eigenlijk zal je’t waarschijnlijk nooit weten, maar time will tell…

  2. yab

    @tantieris: Stuur uw CV maar door. 😉

    @contessa: Ja, ‘t blijft altijd een beetje een gok, natuurlijk, maar wel een beredeneerde gok.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>