Een lichtgevende verrassing

Vrijdag ben ik na het werk nog snel, snel dekbedovertrekken voor ons nieuwe bed gaan kopen. We hadden al een stijlvol zwart-wit exemplaar, dus tijd voor iets fleurigers. Afwisseling moet er zijn. Ik vond een leuke overtrek van Benetton, rood met oranje en witte stippen (bijna een vliegenzwam). Gisterenavond kropen we voor het eerst onder onze nieuwe overtrek. En wat bleek toen we het licht uitdeden? De witte stipjes geven licht in het donker. Net of we tussen allemaal kleine sterretjes slapen. Romantisch. :-)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>