Weddenschap

Mijn vriend en ik hebben een weddenschap lopen. Hij (optimist) zegt dat we nog dit jaar in ons appartement kunnen trekken. Ik (pessimist) zeg: no way. Pleit in mijn voordeel: 2006 telt nog maar bitter weinig dagen en de vooropgestelde deadlines van de bouwfirma werden tot op heden nog nooit gehaald.

Nu moeten we alleen nog een tegenprestatie bedenken voor de verliezer van de weddenschap. Iemand suggesties?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. Pierre Vis

    De verliezer zal de komende 5 zondagen in de vroege ochtend naar de warme bakker trekken om aldaar de nog warme chocoladekoekskes (of iets anders) te gaan kopen en ze aan bed te bezorgen..

  2. yab

    @pierre vis: Véééél te moeilijk voor ons. Onze zondagochtenden zijn het enige tijdstip waarop we kunnen uitslapen en als mijn vriend opstaat, word ik ook wakker. Bovendien word ik toch liever gewekt met een fijne vrijpartij dan met chocoladekoekskes. 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>