Hoog tijd dat nonkel K terug komt uit vakantie

Niet dat we hem zo geweldig missen (nog nooit zoveel in mijn blootje rondgebanjerd in huis als de laatste twee weken), maar ons slaapgebrek begint te wegen. Nonkel K is een stipte mens met vaste gewoonten. Elke avond gaat hij mooi om elf uur slapen. En omdat wij ons bevinden in de kamer naast hem, durven wij geen lawaai meer maken na elf uur. We zijn ten slotte te gast in zijn huis. Dus passen wij ons aan en gaan we mooi slapen wanneer nonkel K gaat slapen.

Maar nu is de kat al twee weken van huis en de muizen dansen elke avond op tafel. En aangezien dansen fijn is en slapen voor watjes, liggen we dus elke avond veel te laat in bed.

Dus nonkel, kom terug, ‘t is niet voor mij, ‘t is voor mijn slaapgebrek.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

6 Responses

 1. Pierre Vis

  “Dus nonkel, kom terug, ‘t is niet voor mij, ‘t is voor mijn slaapgebrek”

  En voor de naaktloperij! Wat moeten de buren niet denken πŸ˜‰

 2. jeronimo

  enik die dacht dat alle vruowen het altijd koud hadden en de chauffage op, met dekens en truien en sjaaltjes in huis rond lopen, ik weet niet hoeveel graden zetten tegen alle besparingsmaatregelen in! πŸ˜‰

 3. Anonymous

  Ik zou eerder denken dat je dan extra vroeg in bed kruipt? πŸ˜‰ Of seks je liever in de zetel?! Vergeet dan de vlekken niet te verwijderen voor je nonkeltje terug is :)

 4. Peter

  “De muizen dansen op tafel”

  Ow help, de keukentafel,…

  Alles proper opkuisen hΓ© daar!

  Het zou echt fantastisch zijn mocht nonkel je weblog ontdekken πŸ˜€

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>