Sport

Het voordeel aan zo’n abonnement bij de Sportoase is dat je veel verschillende sporten kan uitproberen. Zo ben ik deze week al twee keer naar de Club Swing geweest. (Ja, ik weet het, niet bepaald de meest hippe naam.) Tijdens de les krijgen we verschillende choreografieën aangeleerd. Een manier om op artistiek verantwoorde wijze wat aan je conditie te werken.

Probleem is dat ik pas in de derde les ingevallen ben, met als gevolg dat ik de helft van de tijd naar links draaide als de rest naar rechts draaide enzovoort. :-) Maar! Ik vond het heel erg leuk (leuker dan nordic walking, alleszins) en ben van plan de komende maanden twee keer per week naar de les te gaan zodat ik mijn achterstand kan wegwerken en de les wat intensiever wordt, want nu sta ik te vaak te koekeloeren omdat ik de pasjes niet goed ken.

Je zal mij binnenkort nogal zien swingen op de dansvloer. 😉 I’m a maniac, maniac on the floor!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. bvlg

    Is het muurklimmen ook inbegrepen ? Bovenaan de klimmuur heb je eens een ander zicht op de grote zaal (heb ik onlangs zelf ervaren). Best leuk.

  2. yab

    Ja, het muurklimmen is ook inbegrepen. Klimmen staat nog op mijn todo-lijstje. Squash is trouwens ook inbegrepen, maar ik vind niemand die in de week tegen mij wil gaan squashen in de Sportoase.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>