Le nouveau printer est arrivé

En blij dat ze hier zijn. Niet te doen. De kleurenprinters waren al een tijdje stuk en bijgevolg moest ik bepaalde mensen regelmatig bemoedigend gaan toespreken. Het leven zonder kleurenprinter kan hard zijn. Want tja, het is natuurlijk essentieel om die webpagina in kleur af te printen. En jij wil toch ook mooie fotootjes van je kroost afprinten, nietwaar?

Over printers gesproken, er bestaat hier een zekere printernijd tussen zij die een persoonlijke printer op hun bureau hebben staan en zij die er geen hebben. De persoonlijk printers worden op termijn afgeschaft (kapotte printers worden niet meer vervangen). Als er dan zo’n persoonlijk printer sneuvelt, tja dan durven er al eens traantjes vloeien, want iedereen weet dat belangrijke mensen een eigen persoonlijke printer hebben. Maakt niet uit dat die netwerkprinters sneller en beter werk afleveren. Een eigen printer is gewoon een statussymbool!

The paperless office zal nog niet voor morgen zijn.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. Pieter

    Een printer als statussymbool, zo heb ik er nog niet over gedacht. 😉 Ik en ‘mijn’ printer, het zal altijd wel een haat-liefdeverhouding blijven…

  2. lord cms

    bij osn is het erder en praktische must: want: hoe moet je je briefpapier gaan insteken als je wil printen en dan eventueel tegenkomen dat iemand anders al bezig is met printer op je briefpapier dat je er na tien keer proberen in d ejuiste richtign er hebt ingelegd!

    ps: aha je kotm ook naar de blogcom :-)

  3. yab

    @pieter: Ik print zo weinig mogelijk. Ik lees teksten meestal van mijn scherm, maar veel mensen lezen liever van papier. Het enige wat ik nogal eens afprint, zijn uurregelingen van trein en bus.

    @lord cms: Wij gebruiken momenteel geen briefpapier, dus dat probleem stelt hier zich niet.

    PS: Dat heeft u goed gezien. 😉

  4. Anonymous

    Als je op het ministerie van financiën begint, wordt je printer vrijwel onmiddellijk geleverd. Op je account en je pc mag je nog een tijd wachten. :-)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>