Verhuizen

Jaja, de Grote Verhuis nadert met rasse schreden. Jammer genoeg is de Grote Verhuis waarvan sprake niet die naar ons gloednieuwe, schitterend afgewerkte appartement (I wish), maar wel die naar een gloednieuwe, schitterend afgewerkte (allez, dat hopen we toch) werkplaats. Jaja, onze afdeling verhuist met heel de inboedel nog een stapje dichter naar het centrum van Brussel. Nog een paar nachtjes slapen en het is zover.

Nu heb ik eerlijk gezegd een gruwelijke hartsgrondige rothekel aan verhuizen, onder het stof zittende spullen verzamelen, dozen inpakken en sleurwerk, maar maar maar, ik ben dol op het weggooien van rommel die je toch niet meer nodig heb. Laat ons zeggen dat ik de papiercontainer hier in de gang al een paar kilo’s papier heb laten slikken. Als ik zo blijf doorgaan, zal er voor mij niet veel inpakwerk meer overblijven. :-)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

12 Responses

 1. Katelijn

  Ik kan je volledig volgen! Verhuizen is echt mijn ding niet. Inpakken tot daaraan toe. Is inderdaad de ideale manier om eens grote kuis te houden. Maar het gesleur met al die dozen, beikes.
  Binnenkort trek ik weg uit mijn studio en moet ik mijn inboedel (klein detail: ik zit op de vijfde verdieping) beneden zien te krijgen.
  Hoe ik al dat gerief in de eerste plaats boven heb gekregen is nog maar de vraag, volgens mij heb ik toen eerst heel veel spinazie gegeten…

 2. yab

  @Peter: Ja, daar zijn we nu aan het werken, maar het is ongelooflijk hoeveel papier er in de loop der jaren verzameld is geraakt. Je krijgt ook heel veel papier bijeen door naar seminaries en conferenties te gaan. En meestal zijn dat van die mooie boekjes die je met pijn in het hart weggooit.

  @katelijn: Een aantal helpende handen opsnorren en dat verhuizen wordt eens zo makkelijk.

 3. liza

  Kunnen je lezers (in casu: ik) je niet ergens mailen? ‘k Zou eens iets willen vragen dat misschien niet gepast is in de comments…

  (Nu is iedereen lekker nieuwsgierig, moehahahaha…)

 4. pierre du coin

  @liza, je hebt haar toch niet van ons verteld hé! We hadden afgesproken dat we eerst onze ouders op de hoogte gingen brengen.(nieuwsgierigheid stijgt ten top)

 5. lord cms

  gele banaan is blijkbaar ene van die stoffige “gelukzakken” die naar het centrum verhuizen in plaats van het centrum weg…
  i hate bbb

  ja pierre van om ‘thoekske: ik wist het ook nog eerder dan uw ouders
  😀

 6. […] zien met daarop de aangeduide plaatsen. Ik moet afscheid nemen van mijn favoriete werkplek waar ik anderhalf jaar lang mij erg goed heb gevoeld. Ik verhuis naar een nieuwe plek en kom in een gloednieuw team terecht. De […]

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>