yab loves recepties

Vooral dan KBC-recepties. In donkere tijden durven mijn vriend en ik al eens het ondertussen legendarische verhaal van de opening van het KBC-studentenkantoor in Leuven oprakelen. Over de openingsspeech van Tobback, de enorme hoeveelheid hapjes, het feit dat we daar toen met elk twee glazen wijn tot aan de rand gevuld stonden te lullen tegen een kerel van middelbare leeftijd die het de ganse tijd over PAW had en wij maar heel hard ja knikken en pas nadat de roes over was, beseffen dat hij eigenlijk WAP bedoelde. 😉 En ja, die grote wijnplas op het splinternieuwe parket, daar waren wij verantwoordelijk voor en oh my, de leuning van dat smalle trapje naar beneden was veel te wankel. Dat we daar zonder kleerscheuren buiten gewaggeld geraakt zijn, het mag beslist een wonder heten.

Maar enfin, sinds vandaag kunnen we een nieuwe KBC-receptie bij op ons conto schrijven. Eentje met superlekkere hapjes, goeie wijn, veel te vriendelijke obers, een bijzonder sympathiek covergroepje (keihard geklapt voor die mannen), en tja, aardbeien met chocolade. Er zijn weinig dingen op deze wereld (behalve sex natuurlijk!) die boven aardbeien met chocolade gaan!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>