Funny

Tijdens het etentje bij onze vrienden gisteren, vertelde mijn vriend dat ze hem op het werk waren komen feliciteren met de geboorte van zijn baby. Eergisteren (donderdag) waren we namelijk wat doopsuiker gaan ophalen bij een collega die net papa was geworden. Gasthuisberg is niet bepaald ver dus was het een kleine moeite om even langs te gaan, de kersverse ouders de feliciteren, wat fotootjes van de nieuwe baby te nemen en de doopsuiker voor de collega’s mee te nemen.

Blijkt dat sommige collega’s het rondzendmailtje van mijn vriend een beetje verkeerd geïnterpreteerd hadden. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>