Tempus fugit

Help! Het is alweer zondag. Wat is er met zaterdag gebeurd?

Een reconstructie:
Zaterdagochtend naar de tekenles. Daar ben ik tot half één zoet mee geweest. Dan is mijn vriend mij komen ophalen, omdat het zo hard regende. Zijn we naar de schoenmaker geweest om mijn schoenen binnen te doen waarvan de hakken alweer afgelopen waren. Snel een boterhammetje gegeten, gewinkeld in de Delhaize, pralines gekocht bij chocolaterie Demeestere op de Naamsesteenweg, een reisgids van Madrid gekocht, nog wat fotootjes bewerkt, gedoucht, gesekst, vertrokken naar Sint-Niklaas om te dineren bij vrienden, gelachen, gegeten, nog wat gegeten, te veel gegeten, weer naar huis gereden en gaan slapen.

Dat was het zowat

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>