Jay!

De verdediging van mijn paper is goed gegaan. De professor vond het zelfs “zeer interessant”! ‘t Was nochtans weer last minute werk. ‘t Is een feit dat ik alleen maar kan presteren onder extreme druk. 😉

Er zaten tussen de presentaties van mijn medestudentjes ook wel een aantal interessante onderwerpen. Een greep uit het aanbod: creative commons, ICANN, auteursrecht en idtv, digitale handtekening, idtv en de bescherming van persoonsgegevens. Allemaal onderwerpen die nauw aansluiten bij mijn interessesfeer. En dan is het niet erg om bijna vier uur aan één stuk naar presentaties te moeten luisteren.

Om te vieren dat mijn presentatie goed gegaan is, zijn we daarna lekker gaan eten (was ongeveer van honger en dorst aan het sterven tijdens de laatste presentaties). En heb ik zwaar gezondigd door een sabayon als dessert te nemen. Tss, niet goed voor de lijn.

Nu dit weekend nog de laatste hand leggen aan wat details en dan kan die paper ingediend worden!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>