Spontaneïteit

‘t Was lang geleden, maar gisteren zijn mijn vriend en ik, zonder een maand op voorhand een afspraak te maken, met vrienden iets gaan eten. Bijna niet te geloven! Na het werkcollege vroeg mijn vriendin of we geen zin hadden om een hapje te gaan eten. En laat ik nu net die woensdagavond vrijgehouden hebben om de vierhonderd plus foto’s van de trouw dit weekend (waar ik nog steeds geen verslagje van gemaakt heb, ik weet het) te bewerken.

Niet veel foto’s bewerkt, maar wel lekker gegeten, fijn gepraat en goed gelachen. Lang leve de spontaneïteit!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>