Toch raar

Vandaag te horen gekregen dat een koppel dat we zeer goed kennen uit mekaar gaat. Na nog geen jaar te hebben samengewoond geven ze er de brui aan. Raar, want ze leken mij altijd zo gelukkig samen. Twee toffe mensen die altijd klaar stonden om een handje te helpen waar nodig.

Nu had ik al wel via via gehoord dat er zo nu en dan hevige ruzies tussen hen uitgevochten werden, maar ik ben altijd blijven geloven dat ze hun problemen wel opgelost zouden krijgen. Niet dus.

Zo zie je maar. Schijn bedriegt.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. Peter

    Tja, onlangs is er bij ons ook een koppel uit elkaar gegaan dat al vier jaar samen was en waar ik ook nooit enig probleem gezien had. Het was echt een modelkoppel 😉 Ik was er ook serieus van verschoten toen ik ‘t hoorde.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>