Mijn vrijdag

Liefste dagboek,

Het was een plezante dag vandaag. Niet al te veel werk op mijn bureautje, een beetje wijn gedronken om op gepaste wijze afscheid te nemen van onze koffiedame (allez, eigenlijk blijft zij en laten wij haar collectief in de steek omdat we binnenkort verhuizen naar een ander gebouw), nog wat geschertst met de collega’s en voordat ik het goed en wel besefte was het tijd om huiswaarts te keren.

Een iets vroegere trein naar huis genomen, want ik moest nog langs Color Image om wat kleurenposters te laten drukken voor een workshop die mijn studentenvereniging organiseert. Onderweg van Leuven station naar Heverlee, kwam ik op tien minuten tijd twee bekenden tegen. Rap rap wat gebabbeld, gelukkig moesten ze beiden hun trein halen, want ik begon al te vrezen dat ik Color Image niet meer zou halen.

Gelukkig was mijn vriendje ondertussen in Leuven aangekomen en kwam hij mij, zoals het een galante ridder betaamt, met de wagen oppikken (verdorie, soms zijn gsm’s toch handig). Bleek dat de klanten die vlak voor ons waren in de Color Image, posters kwamen ophalen voor de revue van VTK. Een revue waarvan de eerste voorstelling nu maandag plaatsvindt. Beetje laat om nu nog posters te hangen, he jongens? Tja, ze waren helemaal vergeten de posters op te halen, maar we moesten zeker naar de revue komen! Die jeugd van tegenwoordig toch. 😉

Jammer dat ik er nu pas achter gekomen ben dat het de komende week revue is, want ik ben beslist niet vies van een beetje nostalgie en de revue stond altijd garant voor enkele uurtjes leute en vertier.

De meneer van Color Image was blijkbaar ook in een goeie bui. Tussendoor hielp hij nog even twee wanhopige mensen van de jeugdbeweging uit de nood en mij gaf hij een mooie korting op de affiches. Zeker een liefhebber van Open Source. 😉

PS: Neen, dit stukje werd niet gesponsord door Color Image. Ik ben gewoon een tevreden klant.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>