FOSDEM

Mja, ik ben er dus niet geraakt dit weekend. Maar ik heb toch nog een beetje de FOSDEM atmosfeer kunnen opsnuiven, zaterdagavond toen ik mee ben gaan eten met de mensen van de organisatie. Dat eten viel trouwens nogal tegen. De bediening was supervriendelijk, dat wel, maar men had onze groep geplaatst in een zaaltje apart, waar de enige verluchting bestond uit een open venster. Het was dus kiezen tussen ofwel stikken in de sigarettendamp (ik ben aan het aftellen tot 2007) ofwel doodvriezen op je stoel. Niet aangenaam.

De geserveerde porties waren ook veel te klein voor de mannen die de hele dag hard gewerkt hadden. Bovendien waren de gerechten op zijn best lauw te noemen. Je kon je gerecht geen vijf minuten op je bord laten liggen of het was al koud. Bij het vertrekken vond de bediening mijn jas trouwens niet meer terug. Bleek die na wat onderzoek te hangen onder een andere jas op de stoel van iemand anders (!) terwijl er meer dan genoeg kapstokken in het restaurant waren. Advies van yab: vermijd restaurant Sogno d’Italia op de Boondaelse steenweg in Brussel.

Gelukkig maakte het gezelschap veel goed. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. D

    Maar we hebben ons toch goed geamuseerd! Na zo’n dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat werken, was eender wat van eten ok :-) Gelukkig sponsort Thierry Geers ons elk jaar met hopen fruit zodat we tijdens fosdem ook iets gezond binnen krijgen :-)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>