Tip voor de stripliefhebbers

Citaat uit de nieuwsbrief van het Besloten Land:

Nogmaals: goed nieuws voor wie zich nog nooit als een bezetene op de lichtelijk fantastische Donjon-reeks had gestort (wij kenden vroeger zo iemand)! Nog tot 1 april (of tot alles op is) zijn allevier de Donjon Zenit-hardcovers en de eerste hardgeknorde delen van resp. Donjon Avondschemer en Donjon Ochtendgloren (twee van elke reeks) te koop aan de proletarische prijs van ¤ 6,90/stuk (i.p.v. € 9,90/stuk). U het hele Donjon-universum met alle spin-offs inbegrepen uitleggen zou al gauw leiden tot een nieuwsbrief met LOTR-achtige ambities, dus verwijzen wij u hierbij graag door naar de vrienden van http://www.stripspeciaalzaak.be/Donjon.php

Zelf heb ik daar bitter weinig aan toe te voegen. Gaat ende koopt! U zal het zich niet beklagen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>