Druk druk druk

Zucht, ik hol gewoon van het ene naar het andere. Op het werk is het superdruk. Het lijkt wel alsof iedereen opeens met mij wil vergaderen (I’m so popular!). Deze week heb ik elke dag minstens één vergadering gehad en volgende week is’t van hetzelfde laken een pak. En tussendoor moet er ook nog gewoon gewerkt worden.

Tegelijkertijd is de bouw van ons appartement nu eindelijk in een stroomversnelling geraakt. Wij hebben ons de laatste dagen bezig gehouden met het kiezen van tegels, keukens, sanitair en het bepalen van de plaatsing van stopcontacten, lichtpunten en internetaansluitingen (van levensbelang!!). Respect voor de mensen die zelf bouwen of verbouwen, ik snap niet waar ze de tijd daarvoor vinden.

Gelukkig hebben we gisteren wat tijd genomen om ons te ontspannen. We zijn met wat vrienden gaan schaatsen. Als souvenir heb ik nu een schitterende blauwe plek. Dat zal mij leren tikkertje te spelen met mijn vriend die gewoon veel beter kan schaatsen en dus stukken sneller is.

Enfin, morgen staat er een Super Mega Belangrijke Vergadering op het programma, dus ik zal maar snel verder gaan werken…

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

7 Responses

  1. Peter

    Pas op, dat wordt gedaan hoor. Onze faculteit telt 32 raden en commissies. Op de faculteitsraad kwam het ter sprake dat men dat te veel vond en dat we moesten rationaliseren. Er werd dan ook een nieuwe commissie opgericht, met de welluidende naam “rationalisatiecommissie” aka “commissie 33″. De voorzitter heeft contact opgenomen met alle andere commissievoorzitters voor overleg. De discussie verliep niet vlot, iedereen vond zijn/haar commissie te belangrijk om op te doeken. Hierop ging commissie 33 in staking. Een jaar later is ze ontbonden. Het enige resultaat was dat één prof, die geen “lid van rechtswege” van de Faculteitsraad was, voortaan uitgenodigd zou worden op de FR omdat hij commissievoorzitter was.

    Ja, studentenvertegenwoordiging in de Faculteitsraad, altijd dolle pret :-)

  2. […] erachter te komen wanneer de laatste keer was dat ik nog eens op het ijs gestaan heb. Dat bleek op 16 februari 2006 geweest te zijn, iets meer dan drie jaar geleden. We woonden toen nog niet eens in ons appartement! […]

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>