Cadeautjestijd

Ik beken. Ik heb er een godsgruwelijke hekel aan. Tussen de wriemelende mensenmassa op zoek naar “het perfecte geschenk”, ellenlange rijen aan de kassa en onvriendelijke kassiesters (want totaal overwerkt) trotserend. Bovendien laat mijn inspiratie mij meestal schromelijk in de steek. Wat mag je dus als cadeau van mij verwachten? Een geschenkbon al hier en al daar. En ja, ik weet dat het niet origineel is. En neen, dat wil heus niet zeggen dat ik je niet graag zie. Ik doe je gewoon een gigantisch plezier, want het beste geschenk, dat kies je beter zelf. Niet?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. Peter

    Ik ga morgen ook eindelijk een paar cadeautjes proberen vinden. Ik ben ook verre van een held in die dingen, ben niet zo te vinden voor dergelijk opgeklopt circus van massagekte. Ik heb ook een hekel aan prullen, ben veel meer voor de nuttige dingen, wat echt wel een moeilijke opgave is voor de mensen die cadeautjes voor mij willen kopen.

    Winkelen is ook gewoon tout court niet echt aan mij besteedt, hoewel ik mijn bezoekje aan de MediaMarkt best nog wel tof vond: immens grote winkel vol cool stuff.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>