Frustratie

Niets zo goed om wat opgekropte frustratie weg te werken als een partijtje squash. Keihard meppen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. Jan

    Hey,

    Ik was eens aan het kijken wie er allemaal dezelfde interests als ik hebben in blogspotland. En daar zat jij ook bij! Ik ben namelijk ook ge├»nteresseerd in ‘en nog veel meer’. Daar gaat mijn blogspot dan ook over. Over veel meer dan je je maar voor durft te stellen. Over veel meer dan je maar durft te wensen. Over veel meer dan al het andere.

    Leuke blog trouwens!

    Jan

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>