Bah

Kan ik al eens uitslapen omdat het geen tekenles is, dan ben ik natuurlijk weer veel te vroeg wakker! Frustrerend! En het is dubbel zo erg omdat ik gisteren pas rond drie uur in bed lag. :-( Doeme toch.

Nuja, vandaag staat er (buiten winkelen) niet echt iets inspannends op het programma, dus het zal wel lukken. Nog bergen foto’s bewerken, maar daar moet je niet echt wakker voor zijn. Gelukkig was het gisteren heel plezant. Reünie van de mensen met wie ik samen afgestudeerd ben. Ik ben er toch in geslaagd drieëntwintig mensen (en een baby) op te trommelen. Enige minpunt: het restaurant. Ik had er veel van verwacht, maar dat viel dik tegen. Het eten was eigenlijk een beetje te weinig en na drie flessen was hun voorraad plat water al uitgeput. Voeg daarbij nog eens een slechte en onvriendelijke bediening. En tja, dan weet je het wel.

Persoonlijk vind ik dat als je een groep van meer dan twintig personen over de vloer krijgt, je toch wel net dat beetje meer moeite mag doen. Als die mensen tevreden naar huis vertrekken, heb je er waarschijnlijk wat nieuwe klanten bij. Blijkbaar heeft de Worldkitchen klanten genoeg, want veel inspanningen om het ons naar de zin te maken deden ze al niet. Bovendien zaten we een beetje te dicht op mekaar gepakt om comfortabel te zijn.

Jammer, want er zijn mensen die speciaal uit Gent, Antwerpen, ja zelfs Izegem kwamen voor de reünie. Voor de volgende reünie kies ik beslist een ander restaurant uit.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>