I’m back!

Woehoe! Bergen mail en foto’s te verwerken, maar het was de moeite. Keulen is een toffe stad, de mensen zijn er supervriendelijk, er is veel te zien en we werden de voorbije vijf dagen verwend met werkelijk geweldig weer.

Mijn vriend en ik hadden ons op voorhand voorgenomen er een rustige vakantie van te maken. Is dit gelukt? Wel, we hebben gemiddeld één museum en drie kerken per dag bezocht… Hey, in yab-land is dat een superrustige vakantie! We hebben elke nacht zo’n negen uur slaap gehad (ook nog nooit vertoond). Mijn voeten deden ‘s avonds niet al te veel zeer en we hadden nog tijd genoeg om het landelijk gemiddelde van (ocharme) drie keer sex in de week geweldig op te krikken. 😉 Mission accomplished. dus.

Ojs, als je ooit naar Keulen gaat: de mensen zijn er zo vriendelijk dat je op den duur niet meer durft stilstaan met een stadsplan in je hand, want binnen vijf minuten stapt er iemand op je toe om te vragen of je geen hulp nodig hebt. /me loves ze Germans!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

 1. yab

  Vandale wist mij het volgende te vertellen:

  ge·wel·dig (1) (bn.)
  1 buitengewoon groot => grenzeloos, mateloos, onbegrensd, oneindig, onmetelijk, onnoemelijk, onuitsprekelijk, peilloos
  2 met bijzondere kwaliteiten, bijzonder goed => bangelijk, cool, crimineel, dolletjes, eindeloos, fabelachtig, fabuleus, fameus, fantastisch, formidabel, gaaf, grandioos, heel, heftig, jofel, knal, loeigoed, mieters, moorddadig, niet te kort!, onbetaalbaar, onwijs gaaf, onzegbaar, prachtig, puntgaaf, reusachtig, reuze, ruig, strak, super, super-de-luxe, tof, uniek, vet, wijs, wreed, zeldzaam
  3 hevig, onstuimig

  ge·wel·dig (2) (bw.)
  1 in hoge mate zijnde wat wordt uitgedrukt => enorm, groot, hoog, reusachtig

  U vraagt, wij draaien. 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>