Moe

Man, man, man. Denk dat de slaapachterstand die ik de laatste weken opgebouwd heb, dan toch zijn tol begint te eisen. Ik voel de vermoeidheid in elke vezel van mijn lichaam. Gelukkig heb ik een (korte) vakantie in het vooruitzicht. Mijn vriend en ik gaan vijf dagen naar een viersterrenhotel in Keulen. Eigenlijk wilden we liever naar zee of naar een natuurgebied, maar uiteindelijk is het (bij gebrek aan alternatieven) Keulen geworden. Volgend jaar toch eens proberen langer op voorhand onze vakanties te plannen.

Nu, ik ben al eens in Keulen geweest, maar slechts twee dagen en dat is ondertussen ook alweer tien jaar geleden. En ik heb mezelf heilig voorgenomen niet te hard van stapel te lopen en die vijf dagen niet van ‘s morgens tot ‘s avonds vol te boeken. We gaan het rustig aan doen deze keer. Het Ludwig museum heb ik toch al bezocht, dus dat kunnen we overslaan.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>