To staak or not to staak

Mja, het ziet ernaar uit dat het morgen een hele uitdaging wordt om op mijn werk in Brussel te geraken. Een hoop van mijn collega’s neemt morgen een dagje verlof, maar aangezien al mijn verlof al opgegaan is aan examens, zit dat er voor mij niet in… Bleh.

Nuja, ik zal morgen op tijd aan het station staan en tja, als er dan geen treinen en bussen rijden, dan is dat toch een duidelijk geval van overmacht, niet? Misschien begint morgen het weekend wel ietsje vroeger dan gewoonlijk. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>