Alcohol-induced happiness

:-) Mijn avond is alvast goed begonnen! Rechtstreeks van het station van Leuven iets gaan drinken op de terrasjes van het Martelarenplein (‘t was met een jas aan nog warm genoeg). En in het Café de la Gare kreeg je voor de prijs van drie euro werkelijk een megagrote sangria. En laat ik nu toevallig dol op sangria zijn. :-) En tja, eentje is geentje, he. Vandaar mijn nu opperbeste stemming. :-) Gelukkig zijn de collega’s van mijn vriend toffe kerels, want het niveau van mijn grapjes daalde evenredig met de inhoud van mijn sangriaglas.

En toen ik na zo’n twee gigaglazen sangria vrolijk naar huis waggelde, kwam ik onderweg toevallig langs wat standjes bij GroepT. Standjes met eten! Standjes met chop choy! Chop choy == good. Sangria == good. Ik nu happy. :-)

Die driehonderd foto’s die ik nog online moet zetten, zullen er rap opstaan. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>