Warm aanbevolen

Ben na de tekenles deze morgen nog even gepasseerd langs het supergezellige zaterdagse marktje in de Brusselsestraat. Voor wie houdt van heerlijke ambachtelijke producten is dit marktje een echte aanrader. Voor wie houdt van Vietnamese loempia’s, ook. 😉 De buit: een bloemetje voor de jarige oma van mijn vriend, een tros overheerlijke Royal druiven uit Overijse en wat studentenhaver.

En tja, de Brusselsestraat kruist de Parijsstraat, dus nog even binnengesprongen in het Besloten Land om mijn goeie uitslag te vieren met wat nieuwe stripjes. En jawel, d’r lagen drie nieuwe albums van reeksen die ik trouw volg in de etalage. Voor de kenners: het vijfde album van Betelgeuze, het vierde album van De Heer Vastenavond Van As en het derde album van Isaac de Piraat. Drie zeer verschillende strips, maar alledrie zeker aanraders. (Het hoeven niet altijd webcomics te zijn, nietwaar?)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>