Goed nieuws!

Mijn vriendje heeft mij zonet telefonisch laten weten dat ik geslaagd ben. De arme zieligaad heeft een dag verlof moeten opofferen om in mijn plaats op de deliberatie en proclamatie te staan wachten. Aangezien mijn eigen verlof allemaal opgesoupeerd is, werd ik via de telefonische hotline op de hoogte gebracht. En nu ben ik best wel een beetje blij. :-)

Ik had deze uitslag wel een beetje verwacht (en heel hard gehoopt, natuurlijk), want ik moest niet veel examens opnieuw doen en als je al een andere opleiding achter de rug hebt, dan leer je beter inschatten of je een examen goed of slecht gedaan hebt. Maar ja, meerkeuzevragen, het blijft toch altijd glad ijs om je op te begeven.

Anyway, vannacht heb ik werkelijk zalig geslapen, dus mijn onderbewustzijn was er ook redelijk gerust in. Straks ga ik thuis het goeie nieuws (en een berg was) brengen. Denk niet dat we iets speciaals gaan doen om het te vieren, want er staat de komende weken al meer dan genoeg op het programma.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>