Mirakel in Leuven

[BREAKING NEWS] Rond het middaguur heeft zich in het centrum van Leuven een mirakel voorgedaan. Wij laten één van de getuigen aan het woord.

Meneer X woont in het appartement boven de plek waar zich het mirakel heeft voorgedaan.
“Meneer X, kan u even uitleggen wat er gebeurd is?”
“Wel, deze middag zo rond het etensuur drong er een vreemde geur mijn neusgaten binnen. Eerst was ik niet helemaal zeker wat die geur kon zijn, maar opeens drong het tot mij door. Ik rook eten! Jawel, echt eten, niet zo’n opgewarmd spul in de microgolfovern. Nu, dat op zich is niet zo vreemd, maar wat mij ten zeerste verbaasde was dat deze geuren onmiskenbaar uit het appartement onder mij leken te komen. Nog nooit meegemaakt! Mijn eerste gedacht was dat er onbekenden in het appartement van mijn onderburen waren binnengedrongen, dus ik haastte mij een verdieping naar beneden om na te gaan of alles wel in orde was. Groot was dan ook mijn verbazing toen mijn buren zelf open deden en doodleuk verklaarden dat ze aan het koken waren. Echt waar, nog nooit meegemaakt! Ik heb dit mirakel dan ook dadelijk gemeld aan mijn plaatselijke pastoor.”

Ja, beste lezers, zo ziet u maar, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>