Toch nog Laïs

Het moest zo zijn. Ik had nog maar net naar iedereen rondgebeld om onze afspraak voor Beleuvenissen af te bellen en in plaats daarvan samen naar de film te gaan toen de hemel open trok en zowaar de zon begon te schijnen. Nuja, voor hetzelfde geld valt een half uur later de regen opnieuw met bakken uit de hemel, dus toch maar besloten het daarbij te laten.

Mijn vriend had grote honger, dus zijn we iets gaan eten in het smakelijkste straatje van Leuven. Aangezien de regen wegbleef en we toch vlakbij de Oude Markt waren, hebben we nog het geluk gehad een paar nummers van Laïs mee te pikken. De dames waren zeer goed bij stem. Ik heb weinig tot geen valse klanken opgemerkt. De geluidskwaliteit was erg goed, de teksten zeer verstaanbaar en de dames zagen er sexy uit in hun zomerjurkjes. Alleen vond ik dat de dansjes soms nogal geforceerd overkwamen, maar dat is een detail.

Toen we eens op de Oude Markt aankomen waren, wilden we liever daar blijven om van de sfeer en de ambiance te genieten, maar dat was onmogelijk omdat we om kwart na tien afgesproken hadden aan de kinepolis en het is nogal onbeleefd om je vrienden zomaar in de steek te laten, nietwaar? En ach, een paar nummers Laïs is nog altijd beter dan helemaal geen Laïs.

Onderweg naar de kinepolis kwamen we natuurlijk een hoop bekenden tegen en ja dan moet een mens wat sociaal doen, he? Maar gelukkig waren we nog op tijd op onze afspraak (ik heb een hekel aan telaatkomers en probeer dan ook zelf altijd stipt op tijd te zijn). Na een korte discussie (de strijd ging tussen Batman en War of the Worlds) hebben we de knoop doorgehakt en zijn we War of the Worlds gaan zien.

Veel gekletter, veel dooie mensen, veel special effects, veel heen en weer geloop en veel Tom Cruise. Da’s in een notedop War of the Worlds. Pas op, het blijft een Spielberg film en dus wel de moeite van het bekijken waard. Ik vond sommige scènes echt angstaanjagend. Ik kon me de vrees en de wanhoop van de mensen, op de vlucht voor buitenaardse wezens die op technologisch vlak duidelijk superieur zijn, levendig voorstellen. Alleen dat einde, dat was er teveel aan. Voor mij hadden er een paar hoofdpersonen meer mogen sneuvelen. 😉

En nu moet ik dringend in bed kruipen, want morgen hebben we een superdrukke dag voor de boeg.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>