3 Responses

  1. Peter

    Hoihoihiephoi! Demotte is ook principieel voorstander van een rookverbod in de volledige horeca en ziet dat er door te komen op langere termijn. Laten we ‘t hopen!

  2. Peter

    Da’s inderdaad al fantastisch, dat we binnenkort goed kunnen genieten van een restaurantbezoekje zonder die wansmakelijke geur. Echter, eens op café kunnen gaan zonder tranende ogen en daarna je kleren direct in de wasmand te moeten gooien, zou ook wel uiterst tof zijn. ‘t Zal er ooit wel komen, zeker na het succesverhaal in Ierland, maar de restaurants zijn nu al een grote stap in de goede richting. Er is vooruitgang :-)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>