Party time!

Gisteren hebben mijn vriend en ik het Laatste Feestje voor de Examens gehouden op ons appartementje. En het mag gezegd worden: het was een toffe boel. Dit keer hadden we als thema voor Italië gekozen. Er waren zelfs twee gasten verkleed gekomen als maffiabaas en hoertje! 😉 Wel spijtig dat er niemand verkleed als paus is gekomen. :-(

Om de gasten te verwennen was er (natuurlijk) veel drank, met voor de gelegenheid twee speciale cocktails op de drankenkaart: een Godfather en een Godmother. En een vriendin die zelfs helemaal uit Italië overgevlogen was om deel te nemen aan ons feestje (ok, ze was niet alleen voor ons feestje overgevlogen). Verder serveerden we nog: tiramisu, viennetta, olijven, veel groentjes, kaas en worst, wafeltjes, limoncello, koekjes en echte Vlaamse taart voor de aanwezige jarige. 😉

Anyway, vandaag gaat er niet echt veel productiefs gebeuren. Buiten dan het wegwerken van de gigantische hoop afwas (bijna 20 personen kunnen heel veel afwas veroorzaken) en het opruimen van de rest van de rommel.

Feesten is leuk, the day after is altijd iets minder.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>