Seniorennet vs seniornet

Ik wil toch ook even een paar woordjes kwijt over de hele hetze rond Pascal Vyncke, de jongeling die senioren het internet heeft leren kennen. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat hijzelf achter de reclamecampagne zit om Pascal Vyncke op het lijstje met grote Belgen te krijgen. Bovendien lijkt er nu ook wat controverse te bestaan rond het ontstaan van zijn seniorensite. Seniorennet.be zou namelijk afgekeken zijn van een eerder initiatief. Wat er ook van zij, ik heb er toch eens smakelijk mee kunnen lachen.

Als Pascal Vyncke zichzelf in de kijker wilde werken, dan is hij daar zeer goed in geslaagd. Veel en gratis reclame voor zichzelf en zijn site. Welke 19-jarige droomt daar niet van? Het enige wat mij stoort, is dat hij zo slordig te werk is gegaan. Komaan zeg, als informaticus in spé denk je toch wel even na voordat je dit soort mailtjes verstuurt vanaf je eigen pc thuis! Er zijn toch manieren genoeg om anoniem een mailtje te versturen? Desnoods ga je naar een cybercafé. Als je de boel probeert te belazeren, doe het dan ook goed, he! Hij moet nog veel leren, ons Pascalleke. 😉 Maar toch een goeie grap. :-)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>