Hostage

Daarnet nog eens naar de film geweest. We wilden Kingdom of Heaven zien (je weet wel, de kruistochten gezien door de ogen van ex-elfje Orlando Bloom, wiens natuurlijke haarkleur hem honderd keer beter staat dan die blonde pruik). Maar helaas zat de zaal al vol tegen dat wij aan de kassa’s stonden. Dus werd het Hostage met Bruce Willis. Kinsey hadden we al gezien, De indringer ook en mijn vriend wilde niet naar Million Dollar Baby gaan kijken. Ik denk dat hij boksende vrouwen niet sexy vindt. 😉

Hostage bleek dus een uitstekende keuze zijn. Ok, je voelt het happy end al van verre aankomen (en neen, hiermee verklap ik echt niks), maar Bruce slaagt weer met verve in het neerzetten van de stoere actieheld met het peperkoeken hartje. Een go-with-the-flow film, lekker veel pangpang en boemboem en de good guys winnen. Meer hoeft dat soms echt niet te zijn.

Moraal van het verhaal: boekhouden heeft de toekomst!

Slaapwel!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>