3 Responses

 1. Anna V.

  Vanwaar die conservatieve reactie? Waarom niet gewoon blij zijn dat dit soort leuke berichtjes ook in dat soort krant verschijnt?

 2. yab

  Mja, misschien is het conservatief van mij, maar als ik een krant opensla, dan wil ik nieuws lezen. En dit soort berichtjes vind ik geen nieuws. Maar misschien heb je wel een punt dat het geen kwaad kan al de ellende en miserie eens af te wisselen met een luchtiger noot.

 3. Peter

  Tja, wat wil je als je weet dat de VUM naast eigenaar van De Standaard ook eigenaar is van kranten zoals Het Nieuwsblad en Het Volk en dat vele artikels/redactieleden gedeeld worden? Twee laatstgenoemde kranten zijn echt wel kranten waar ik het ****** van krijg en waar ze bij ons thuis jammergenoeg een abonnement op hebben.

  Nu ja, ik vind dat De Standaard nog héél goed meevalt en nog altijd de beste krant van Vlaanderen is. De Morgen valt ook nog goed mee, maar het subjectieve dringt veel te veel door in de journalistiek daar. Een krantenkop en bijhorende artikels dienen geen mening te verkondigen, daarvoor dient het redactioneel-hoekje. Op dat vlak vind ik De Standaard toch een heel pak beter.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>