Girls with slingshots

Belofte maakt schuld. Dus hieronder volgt een lofzang op een redelijk nieuwe webcomic.

Girls with slingshots is een webcomic over de kleine dingen des levens, zoals daar zijn de liefde (of het gebrek daaraan), jobperikelen, vriendschap, babysitten, vibrators en pratende cactussen. Danielle Corsetto heeft een prachtig vloeiende tekenstijl, waar ik eerlijk gezegd een beetje jaloers op ben. De humor in de strips is fijnzinnig en de verschillende personages zijn goed uitgewerkt. Het enige minpunt is dat de strip maar twee keer per week geupdatet wordt. Dat is gewoon veel te weinig!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>