Almost weekend!

And boy (or girl), do I need it!

En welke waardevolle les hebben wij deze week geleerd? Als je op voorhand zegt dat je na een gourmetavond dadelijk naar huis gaat, doe dat dan ook! Het is een slecht (ik herhaal: slécht) idee om daarna nog op café te gaan. Écht wel. Eer dat je lichtelijk aangeschoten in bed ligt naast je ook lichtelijk aangeschoten vriendje, is het al weer bijna tijd om op te staan. (En om het verhaal nog sappiger te maken: lichtelijk aangeschoten vriendje is erin geslaagd om de wekker een uur te vroeg te zetten. Reutel!)

Anyway, donderdag heb ik alle moeite van de wereld gedaan om wakker te blijven tijdens de workshop. Ik vermoed dat het interessant was, spijtig dat mijn hersenen in slaap gevallen waren. Gelukkig was het eetbuffet ‘s middags dik in orde. En wat is er beter tegen een kater dan een glaasje wijn bij een eetfestijn?

En nu: WEEKEND!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>