Reclame

Even wat reclame maken voor een gezellig en redelijk nieuw café in het Leuvense: de PurPur. Momenteel valt er nog niet veel te beleven op hun website, maar laat dat je vooral niet tegenhouden om eens binnen te springen voor een overheerlijke smoothie of één van de vele smaken koffie. Ik heb mij laten vertellen dat die koffie echt wel de moeite is, maar kan dit niet bevestigen, omdat ik dat bittere zwarte goedje niet naar binnen gekapt krijg. De smooties zijn echter een absolute aanrader. Zalig!

Het interieur van de PurPur is volledig in roodtinten uitgewerkt en de zeteltjes en oude bioscoopstoelen zorgen voor een gezellig sfeertje. En, en, en, hét grootste pluspunt van dit café: het is volledig rookvrij! Jawel, u leest het goed. PurPur is één van de twee enige cafés in Leuven waar je zonder hinderlijke sigarettenrook van je drankje of snack kan genieten.

En nu het woord rookvrij dan toch gevallen is: mensen die ook zo’n hekel aan passief roken en stinkende kleren hebben, onderteken a.u.b. deze petitie.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. Wereldkeuken

    Bedankt voor de tip, het 2e rookvrij café na het Wereldcafé in Leuven! Zo hebben ook niet-rokers eindelijk nog eens de kans om een pint te gaan pakken zonder in de verstikkende en stinkende rookwalmen te zitten. En moeten we onze kleren niet meer onmiddellijk in de was gooien als we thuiskomen omdat ze zo ontzettend stinken. Konden we op de een of andere manier rokers maar eens duidelijk maken dat het zo enorm stinkt. Ik vind dat er zo meer cafés moeten komen want een cafe opsplitsen in een rokers en niet-rokers gedeelte werkt toch niet. Als er zowel cafés zijn voor rokers als niet-rokers zijn beide partijen gelukkig en hebben we de vrije keuze of we willen uitgerookt worden of niet.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>